Mathema d.o.o. - Križevci

O nama


Mathema d.o.o. team

Od pradavnina ime je bilo sadržaj. Ono je u sebi tvorilo sliku prve i jedine istine. Vremenom, do sada ime je izgubilo snagu sadržaja kroz marketinške trikove sazdane neprimjerenim ponudama. Postalo je puki omotač brzih (često sumnjivih) proizvoda.

Standardom antičke Grčke 'po mjeri čovjeka' Mathema donosi izvorne principe poslovanja s jasnom vizijom. Stvarajući algoritme novog doba uspješnica je koja osigurava izvrsnost svakog projekta.

Mathema uključuje vještinu, učenje, znanje, razumijevanje, a s posebnim marom i astronomiju, geometriju, aritmetiku i glazbu. Metodologija filozofije promišljanja i kreativnog procesa stvaranja novih vrijednosti.

Mathema, po mjeri čovjeka novog doba.

- Davor Šunk

Mathema d.o.o. je tvrtka osnovana 2006. godine. Početkom 2018. godine promijenili smo ime tvrtke iz Šon produkt d.o.o u Mathema d.o.o. (pod istim OIB-om i sa istim vlasnikom). Novim imenom želimo ojačati brand te našim aplikacijama proširiti tržište. Od samog početka uspješno razvijamo i sustavno nadograđujemo naš LIMS sustav koji je od tada u poslovanju Veterinarskog Instituta u Zagrebu, Veterinarskih Zavoda RH, Veterinarskog Zavoda Banja Luka, Superlab Beograd i dr.

U istom periodu širimo naše poslovanje još jednim uspješnim projektom - VSC Pro+ internet trgovinom. Platforma je u cijelosti izrađena od strane naših programera i sadrži mnogobrojne funkcionalnosti za uspješno B2B i B2C E-commerce poslovanje. Svakom projektu pristupamo sa velikom odgovornošću, uz jasne uvjete i kratkim rokom realizacije.

U oba projekta neprestano pratimo promjene na tržištu i prema njima ih nadograđujemo i upotpunjujemo. Mnogi naši korisnici su sa nama od samih početaka što nam je potvrda da to radimo uspješno i kvalitetno!

EU Fond
Naziv: MATHEMA d.o.o., Ulica Frana Galovića 29a, 48260 Križevci

Naziv projekta: Nabava opreme i programskih rješenja s ciljem povećanja konkurentnosti poduzeća

Cilj i opis: Opći cilj projekta je doprinijeti rastu malog i srednjeg poduzetništva kroz jačanje njegove konkurentnosti te otvaranju radnih mjesta. Specifični cilj projekta je povećati konkurentnost tvrtke prijavitelja stvaranjem pretpostavki za njen održiv rast i razvoj. Rezultati projekta su povećani kapaciteti i opremljenost tvrtke e za usluge u području izrade softvera, posebno za laboratorij i web trgovine. uspostavljen projektni tim i informirana javnost. Aktivnosti unutar ovog projekta uključuju upravljanje aktivnostima nabave opreme i softwarea, promidžba i vidljivost te upravljanje projektom. Ukupna vrijednost projekta: 83.477,29 HRK EU udio u financiranju: 65.948,64 HRK Razdoblje provedbe projekta: 20.09.2016. – 20.03.2018.

Naše proizvode i usluge koriste:

Farmeraj d.o.o.
Dradar d.o.o.
Instar informatika
Ronis
HVAC
Kralj
Futura IT
Magazin RS
ADM Računala
Autoprikolice.hr
Allmall
Grafocentar.hr
Hidropneumat
Segar
Tvoj toner
Bukal elektronika d.o.o.
Bijela tehnika - Opera et studio d.o.o.
iOFFICE d.o.o.