Mathema d.o.o. - Križevci

Često postavljana pitanja (FAQ)

VSC PRO+ trgovina


Koji je rok izrade VSC Pro+ web shopa?

Izrada web shopa traje 60 - 90 radnih dana ukoliko projekt ne zahtijeva dodatno programiranje prema potrebi i zahtjevu klijenta.

Koji hosting je potreban za izradu web shopa VSC Pro+?

Potreban je Windows hosting i MS SQL baza podataka (2016 ili novija verzija). Za implementaciju VSC Pro+ Internet trgovine koja uključuje preuzimanje podataka od dobavljača, potreban je VPS hosting na Windows platformi.

Mogu li zatražiti punu uslugu za izradu web shopa od tvrtke Mathema koja uključuje izradu i implementaciju web shopa, osmišljavanje, izradu i implementaciju jedinstvenog dizajna web shopa, uslugu održavanja web shopa, te razne usluge Internet marketinga u svrhu poboljšanja konverzija web shopa?

Naš tim se sastoji od programera, developera, digital dizajnera, specijalista za Internet marketing i u tvrtki Mathema dobivate punu uslugu za izradu, plasman i nadogradnje web shopa.

Mogu li sam unositi artikle i kreirati potkategorije i kategorije u VSC Pro+ Internet trgovini?

Administraciju VSC Pro+ web shop u potpunosti sami unosite i ažurirate. Time imate potpunu slobodu ažuriranja svoje Internet trgovine u bilo kojem potrebnom trenutku.

Mogu li samostalno dodavati landing page stranice unutar web shopa u svrhu dodatnih promocija ili u svrhu nekih drugih aktivnosti?

U svakom trenutku imate mogućnost dodavanja stranica unutar VSC Pro+ platforme.

Hoće li moj web shop imati vidljivost na tražilici nakon što je postavimo na Internet?

VSC Pro+ web shopovi su optimizirani za tražilice i pružaju mogućnost od gotovo 100% performansi na Google tražilici. U administraciji postoji i zasebno polje za SEO optimizaciju kojim se, popunjavanjem tagova, ključnih riječi i ostalih podataka, dodatno utječe na rang na tražilicama.

Mogu li u bilo kojem trenutku zatražiti integraciju sa dostavnim službama i/ili određenim payment gateway sigurnosnim sustavom za plaćanje karticama?

U svakom trenutku.

Mogu li u bilo kojem trenutku zatražiti integraciju sa dobavljačima?

U svakom trenutku.

Mogu li u bilo kojem trenutku zatražiti integraciju sa ERP sustavima?

U svakom trenutku.

Što mi je potrebno za integraciju sa ERP sustavom 4D od Wand-a i da li je komunikacija dvosmjerna?

Potrebno je zakupiti 4D katalog od Wand-a i komunikacija je dvosmjerna.