Izrada web shopa

Vsc Pro+ platforma
izrada web shopa

Izrada web shopa na VSC Pro+ platformi sadrži sve elemente za izvrsno korisničko iskustvo (UX). Dostupne su mnogobrojne marketinške funkcionalnosti koje mogu znatno povećati prodaju.

Inovativno e-commerce rješenje u koje smo implementirali brojne novitete koji još nisu dostupni u sličnim sustavima za izradu web shopa. VSC Pro+ platforma je u potpunosti programirana od strane naših programera. Iz tog razloga smo u mogućnosti implementirati mnogobrojne poslovne funkcionalnosti prije ostalih sustava i pri tom zadržati poziciju najkvalitetnijeg sustava za izradu web shopa.

Izrada web shopa - VSC Pro+
Izrada web shopa
VSC Pro+ platforma
VSC Pro+ platforma
tinktura
Izrada web shopa
VSC Pro+ platforma
dradar

Mogućnosti VSC PRO+ trgovine

Od samog početka razvoja naše platforme naglasak smo stavili na funkcionalnost web shopova sa velikim brojem artikala i širokim spektrom asortimana. Web shopovi imaju mogućnost višejezičnosti, odabira više valuta i cijena dostave prema različitim zonama mjesta i država. Platforma ima mogućnost istovremenog B2C i B2B poslovanja. Naravno, i kao mogućnost samostalnog B2C ili B2B web shopa. Povezivanje sa ERP sustavima, stanje na skladištima, dostava, preuzimanje web kataloga od velikog broja distributera: zahtjevnost takvog tržišta smo sustavno razvijali, a naše reference su dokaz da smo u tome i uspješni.
Elasticsearch tražilica

Napredna tražilica koja sadrži mnoge benefite: izuzetno brza i precizna pretraga, pretraga po sinonimima i gramatičkim pogreškama.

Načini plaćanja

WS Pay, Corvus, Monri, PayCek, Keks, PayPal, plaćanje QR kodom, 'Slikaj i plati' te mnogi drugi načini plaćanja.

SEO

100% prilagođeno tražilicama: URL rewriting, sitemap, meta tagovi za kategorije, potkategorije i artikle, popisi najtraženijih riječi i mnogi drugi SEO elementi.

Integracije

VSC Pro+ web shopovi imaju mogućnost integracije sa mnogim ERP sustavima, raznim sustavima dostave i dobavljačima te servisima poput Nabava.net i Jeftinije.hr.

Upravljanje narudžbama

Narudžbe kupaca u VSC Pro+ platformi sadrže mnoštvo detaljnih opcija kojima se narudžbe mogu precizno obraditi i isporučiti.

Progressive Web Apps (PWA)

Omogućava kupcima da prilikom posjeta webshopu primaju upit o postavljanju ikone na zaslon mobitela i na taj način jednostavnije i češće koriste Vaš webshop.

Loyalty kartice

Offline i online prodaja su povezane Programom vjernosti (Loyalty karticama) uz mogućnosti: sinkronizacije prilikom sakupljanja bodova, praćenja učestalosti posjeta i kupovine te ostalih opcija.

Marketinški alati

Cross-sell, Up sell, poklon artikli, poklon bonovi, kreiranje promo stranica, media type banneri u svim potrebnim sekcijama, mailing liste, rasprodaje, ankete i mnogo drugih.

Napredne funkcionalnosti

Omogućen je veliki broj funkcija koje će unaprijediti i olakšati Vaše poslovanje i prodaju - razne formule izračuna cijena i postotaka.

Plaćanje kripto valutama

Pratite trendove i ponudite kupcima sve traženije plaćanje kripto valutama unutar internet trgovine.

Dostava

Postavite dostave prema težini i prema različitim zonama mjesta ili država, posebno za maloprodajne i veleprodajne kupce kroz VSC Pro+ platformu.

IZRADA WEB SHOPA B2C

 • Nacrt potrebnih funkcionalnosti i integracija, npr: ERP sustavi, preuzimanje podataka od B2B dobavljača, payment gateway sustavi, dostavne službe, društvene mreže
 • Razrada, priprema i implementacija dizajna
 • Izrada kataloga proizvoda u više različitih formata (Xml, Csv, Json …) koji se može koristiti na različitim vanjskim servisima
 • Definiranje raznih segmenata višekanalne prodaje (Omnichannel pristup) putem kataloga proizvoda
 • Definiranje prodaje u ostalim državama i višejezičnost, postavljanje dostave i valuta
 • Postavljanje SEO segmenata i ostalih potrebnih marketinških alata, postavljanje content marketinga
 • Izrada web shopa uključuje detaljnu obuku svim potrebnim odjelima unutar tvrtke klijenata
Izrada web shopa - B2B (maloprodaja)
Izrada web shopa - B2B (maloprodaja)
Izrada web shopa - B2B (veleprodaja)
Izrada web shopa - veleprodaja

IZRADA WEB SHOPA B2B

 • U administraciji su omogućeni različiti nivoi prijave za više različitih odjela unutar tvrtke
 • Izrada web shopa uključuje rabatnu politiku sa naprednim funkcionalnostima
 • Prilagodba cijena i prikaza artikala različitim veleprodajnim kupcima
 • Dostupan API sa kojim omogućavate svojim partnerima preuzimati podatke o artiklima sa Vašeg web shopa (cijene, opise, slike i ostalo)
 • Omogućene su sve potrebne integracije: razni ERP sustavi, dostavne službe i svi ostali servisi kao u B2C, isto tako i definiranje prodaje u ostalim državama te višejezičnost, postavljanje dostave i valuta – izrada web shopa
Na temelju 11 recenzija.
Bits And Bytes
Bits And Bytes
25/01/2022
Odlična podrška, veliko znanje i iskustvo u svojem poslu. Program je odličan s raznim mogućnostima. Cijene naspram ostalih više nego pristupačne. Hvala na svemu!
Ivan Topolovec
Ivan Topolovec
01/10/2021
Profesionalan pristup, odlična komunikacija, brzo rješavanje svih naših zahtjeva. Preporučamo! anigota.hr
Anđelko Čolak
Anđelko Čolak
02/09/2021
Mi kao korisnici VSC web shopa iznimno smo zadovoljni poslovnim rjesenjima VSC programa kao i helpdesk-a. Brzo sucelje, hrpa mogucnosti i profesionalni pristup. Puna podrska ekipi iz Matheme za daljnje projekte. Tinktura
Marketing Kingtrade
Marketing Kingtrade
17/08/2021
Odličan software sa još boljom korisničkom podrškom!
Autoprikolice
Autoprikolice
17/08/2021
Odlična, profesionalna i fleksibilna ekipa. Spremni su prilagoditi se svakom korisniku, te uz individualni pristup ponuditi najbolje moguće rješenje. Od dizajna do integracije sa ERP-om, strpljivo su nas vodili kroz svaki korak. Jako smo zadovoljni sa njihovim VSC Pro web shopom. Sve preporuke!
Daniel Orsic
Daniel Orsic
11/03/2020
Susretljivi, prilagodljivi i profesionalni, top izbor za one koji trebaju webshop !!!
Radovan Juzbasic
Radovan Juzbasic
28/05/2019
Učinkovita i stručna ekipa. Vrlo smo zadovoljni suradnjom.
Zo Dizajn
Zo Dizajn
27/05/2019
Za svako pitanje imaju odgovor, za svaki dizajn rješenje. Majstori zanata kojima nije teško pomoći, usmjeriti, savjetovati i od kojih možeš puno naučiti.

Elasticsearch

Tražilica u web shopu je jedan od najbitnijih elemenata za odlično korisničko iskustvo. Dobra pretraga treba biti brza, a iskustvo kupovine ne smije frustrirati kupca, stoga kvalitetna tražilica omogućuje korisniku da brzo i lako pronađe ono što mu je potrebno. Prilikom izrade web shopa, posebnu pažnju posvetili smo poboljšanju pretrage artikala.

Elasticsearch je jedna od najkvalitetnijih tražilica koje koriste poznate kompanije na globalnom tržištu – npr. Ebay, Microsoft, T-mobile, Netflix, a od nedavno je integrirana i u VSC Pro+ platformi. Njene glavne prednosti su: izuzetno brzo i precizno pretraživanje, točni rezultati pretraživanja, pretraga po sinonimima i gramatičkim pogreškama. U konačnici web shop uz Elasticsearch postiže odlično korisničko iskustvo (UX), pomaže u boljoj konverziji i smanjuje stope napuštenih košarica.

Izrada web shopa

Mnogobrojne funkcionalnosti za uspješno B2B i B2C E-commerce poslovanje.
Svakom projektu pristupamo sa velikom odgovornošću, uz jasne uvjete i kratkim rokom realizacije.