Izrada web shopa

Izrada web shopa

Izrada web shopa na VSC Pro+ platformi će vam omogućiti brzo, neometano i uspješno online poslovanje. Neke od bitnih prednosti su: potpuno samostalno uređivanje administracije, mogućnost postavljanja brojnih filtera, brzo i glatko učitavanje stranica i kod stotinu tisuća artikala u web shopu, postavljanje vrlo kvalitetnih tražilica unutar web shopa (Elasticsearch i Algolia tražilice).

VSC Pro+ platforma je u potpunosti programirana od strane naših programera što nam daje mogućnost da implementiramo mnogobrojne poslovne i marketinške funkcionalnosti prije ostalih sustava i pri tom zadržavamo poziciju najkvalitetnijeg sustava za otvaranje B2B i B2C web shopa.

Izrada internet trgovine - VSC Pro+
Izrada web shopa
VSC Pro+ platforma
VSC Pro+ platforma
tinktura
Izrada web shopa
VSC Pro+ platforma
smartson logo
dradar

Mogućnosti VSC PRO+ platforme

Potrebna vam je izrada web shopa koji će sadržavati nekoliko desetaka tisuća artikala? Na pravom ste mjestu – VSC Pro+ platforma nesmetano i glatko procesuira podatke za desetke tisuća artikala u web shopu. U isto vrijeme podržava višejezičnost sa neograničenim brojem izbora jezika, valuta, te država i zona dostave. Izrada web shopa na VSC Pro+ platformi ima mogućnost istovremenog B2C i B2B poslovanja. Naravno, i kao mogućnost samostalnog B2C ili B2B web shopa. Povezivanje sa ERP sustavima, stanje na skladištima, dostava, preuzimanje web kataloga od velikog broja distributera: zahtjevnost takvog tržišta smo sustavno razvijali, a naše reference su dokaz da smo u tome i uspješni.
Elasticsearch tražilica

Napredna tražilica koja sadrži mnoge benefite: izuzetno brza i precizna pretraga, pretraga po sinonimima i gramatičkim pogreškama.

Načini plaćanja

Odaberite sustav plaćanja koji će vašim kupcima olakšati završetak kupovine: WS Pay, Corvus, Monri, Leanpay, PayCek, Keks, PayPal, plaćanje QR kodom, 'Slikaj i plati'.

SEO

100% prilagođeno tražilicama: URL rewriting, sitemap, meta tagovi za kategorije, potkategorije i artikle, popisi najtraženijih riječi i mnogi drugi SEO elementi.

Integracije

Web shopovima na VSC Pro+ platformi je omogućena integracija sa mnogim ERP sustavima, raznim sustavima dostave, mnogobrojnim dobavljačima te servisima poput Nabava.net i Jeftinije.hr.

Upravljanje narudžbama

Izrada web shopa na VSC Pro+ platformi omogućuje mnoštvo detaljnih opcija kojima se narudžbe mogu precizno obraditi i isporučiti.

Progressive Web Apps (PWA)

Omogućava kupcima da prilikom posjeta webshopu primaju upit o postavljanju ikone na zaslon mobitela i na taj način jednostavnije i češće koriste Vaš webshop.

Loyalty kartice

Offline i online prodaja su povezane Programom vjernosti (Loyalty karticama) uz mogućnosti: sinkronizacije prilikom sakupljanja bodova, praćenja učestalosti posjeta i kupovine te ostalih opcija.

Marketinški alati

Izrada web shopa sa mogućnošću Cross-sell, Up sell, poklon artikala, poklon bonova, kreiranja promo stranica, media type bannera u svim potrebnim sekcijama, mailing liste, rasprodaje, ankete i mnogo drugih.

Algolia tražilica

Tražilica koja korisnicima daje zadivljujuće rezultate pretrage i omogućuje globalnu jezičnu podršku uz izuzetno brze performanse.

Plaćanje kripto valutama

Pratite trendove i ponudite kupcima u web shopu sve traženije plaćanje kripto valutama.

Dostava

Postavite dostave prema težini i prema različitim zonama mjesta ili država, posebno za maloprodajne i veleprodajne kupce kroz VSC Pro+ platformu.

IZRADA WEB SHOPA B2C

 • Nacrt potrebnih funkcionalnosti i integracija, npr: ERP sustavi, preuzimanje podataka od B2B dobavljača, payment gateway sustavi, dostavne službe, društvene mreže
 • Razrada, priprema i implementacija dizajna
 • Izrada web shopa sa prikazom kataloga proizvoda u više različitih formata (Xml, Csv, Json …) koji se može koristiti na različitim vanjskim servisima
 • Definiranje raznih segmenata višekanalne prodaje (Omnichannel pristup) putem kataloga proizvoda
 • Definiranje prodaje u ostalim državama i višejezičnost, postavljanje dostave i valuta
 • Postavljanje SEO segmenata i ostalih potrebnih marketinških alata, postavljanje content marketinga
 • Izrada web shopa uključuje detaljnu obuku svim potrebnim odjelima unutar tvrtke klijenata
Web shop - B2B (veleprodaja)
Internet trgovina - B2C (maloprodaja)
Povezivanje ERP i webshopa - B2B (veleprodaja)
Izrada internet trgovine - veleprodaja

IZRADA WEB SHOPA B2B

 • U administraciji su omogućeni različiti nivoi prijave za više različitih odjela unutar tvrtke
 • Izrada web shopa uključuje rabatnu politiku sa naprednim funkcionalnostima
 • Prilagodba cijena i prikaza artikala različitim veleprodajnim kupcima
 • Dostupan API sa kojim omogućavate svojim partnerima preuzimati podatke o artiklima sa Vašeg web shopa (cijene, opise, slike i ostalo)
 • Izrada web shopa omogućuje sve potrebne integracije: razni ERP sustavi, dostavne službe i svi ostali servisi kao u B2C, isto tako i definiranje prodaje u ostalim državama te višejezičnost, postavljanje dostave i valuta – izrada web shopa
Na temelju 13 recenzija
STORUM HOME
STORUM HOME
18/08/2022
Jako smo zadovoljni suradnjom sa Mathema d.o.o. Jako kvalitetni,efikasni i uslužni. Sve preporuke
HAIR HOUSE PROFESSIONAL doo
HAIR HOUSE PROFESSIONAL doo
24/05/2022
Odlicna podrska i platforma koja omogucuje brzo i jednostavno koristenje web stranice.
Bits And Bytes
Bits And Bytes
25/01/2022
Odlična podrška, veliko znanje i iskustvo u svojem poslu. Program je odličan s raznim mogućnostima. Cijene naspram ostalih više nego pristupačne. Hvala na svemu!
Ivan Topolovec
Ivan Topolovec
01/10/2021
Profesionalan pristup, odlična komunikacija, brzo rješavanje svih naših zahtjeva. Preporučamo! anigota.hr
Anđelko Čolak
Anđelko Čolak
02/09/2021
Mi kao korisnici VSC web shopa iznimno smo zadovoljni poslovnim rjesenjima VSC programa kao i helpdesk-a. Brzo sucelje, hrpa mogucnosti i profesionalni pristup. Puna podrska ekipi iz Matheme za daljnje projekte. Tinktura
Marketing Kingtrade
Marketing Kingtrade
17/08/2021
Odličan software sa još boljom korisničkom podrškom!
Autoprikolice
Autoprikolice
17/08/2021
Odlična, profesionalna i fleksibilna ekipa. Spremni su prilagoditi se svakom korisniku, te uz individualni pristup ponuditi najbolje moguće rješenje. Od dizajna do integracije sa ERP-om, strpljivo su nas vodili kroz svaki korak. Jako smo zadovoljni sa njihovim VSC Pro web shopom. Sve preporuke!
Daniel Orsic
Daniel Orsic
11/03/2020
Susretljivi, prilagodljivi i profesionalni, top izbor za one koji trebaju webshop !!!
Radovan Juzbasic
Radovan Juzbasic
28/05/2019
Učinkovita i stručna ekipa. Vrlo smo zadovoljni suradnjom.

Elasticsearch i Algolia tražilica

Tražilica u web shopu je jedan od najbitnijih elemenata za odlično korisničko iskustvo. Dobra pretraga treba biti brza, a iskustvo kupovine ne smije frustrirati kupca, stoga kvalitetna tražilica omogućuje korisniku da brzo i lako pronađe ono što mu je potrebno. Izrada web shopa sa kvalitetnom tražilicom, garantira uspjeh poslovanja.

Elasticsearch je jedna od najkvalitetnijih tražilica koje koriste poznate kompanije na globalnom tržištu – npr. Ebay, Microsoft, T-mobile, Netflix, a od nedavno je integrirana i u VSC Pro+ platformi. Njene glavne prednosti su: izuzetno brzo i precizno pretraživanje, točni rezultati pretraživanja, pretraga po sinonimima i gramatičkim pogreškama.

Uz Elasticsearch, integrirali smo i Algolia tražilicu u VSC Pro+. Algolia daje zadivljujuće rezultate pretrage uz izuzetno brze performanse. Ova tražilica sadrži globalnu jezičnu podršku. Pronaći će pojmove, bez obzira na gramatičke pogreške ili unos sinonima.

U konačnici, izrada web shopa uz Elasticsearch ili Algolia tražilicu postiže odlično korisničko iskustvo (UX), pomaže u boljoj konverziji i smanjuje stope napuštenih košarica.

Izrada web shopa

Mnogobrojne funkcionalnosti za uspješno B2B i B2C E-commerce poslovanje.
Svakom projektu kod izrada web shopa pristupamo sa velikom odgovornošću, uz jasne uvjete i kratkim rokom realizacije.