O nama – Mathema – VSC Pro+ platforma

Saznajte informacije o nama - B2B i B2C ecommerce rješenja na VSC Pro+ platformi

O nama - Mathema d.o.o.

O nama - Mathema d.o.o.

O nama – Mathema d.o.o. je agencija koja izrađuje B2C i B2B ecommerce sustave. Na tržištu se nalazi od 2006. godine sa VSC Pro+ platformom na kojoj su izrađeni brojni poznati web shopovi. Unutar tima tvrtke su developeri, dizajneri i marketing stručnjaci koji pružaju cjelokupnu uslugu izrade i vođenja web shopova. VSC Pro+ platforma je u potpunosti izrađena od strane naših programera.

Mathema je pouzdan partner koji primjenjuje najviše standarde poslovanja te omogućuje visoku kvalitetu usluge što potvrđuju reference koje od samih početaka koriste VSC Pro+ platformu. Jedna od vodećih agencija u regiji koja razvija funkcionalnosti u ecommerce rješenjima naprednije od kretanja tog tržišta.

„Smatramo da smo prepoznatljivi po brzom odzivu na zahtjeve naših korisnika, stručnoj i prijateljskoj podršci našim korisnicima. Uvijek nas vesele poslovni uspjesi naših korisnika te ih nastojimo savjetovati o poboljšanjima njihovih poslovnih procesa. S ponosom volimo naglašavati naše dugogodišnje aktivno djelovanje na ecommerce tržištu. Mnogi naši projekti su rasli zajedno sa nama gotovo 16 godina. Sve to vrijeme trudili smo se osvježavati, nadograđivati i nadopunjavati naš projekt VSC Pro+ Internet trgovine u skladu sa promjenama ecommerce poslovanja, uvođenja mnogih zakonskih mjera, te zahtjevima naših korisnika.

Dolazak novih tehnologija, ubrzavanje internetskih procesa, te sve veći naglasak na izvrsnom iskustvu korisnika, rezultirao je izradom potpuno nove platforme VSC Pro+ Internet trgovine. I dalje u potpunosti programiran od strane naših programera, projekt je baziran na tehnologijama Microsoft Net Core. Izvorne funkcionalnosti su dorađene sa velikim brojem mogućnosti: u prezentaciji proizvoda, mogućnosti kupovine, dostave, marketinških funkcionalnosti, i mnogo, mnogo drugih.

U mnogim projektima unutar Mathema tima primijenili smo novitete koji još nisu implementirani na ovim područjima. Rezultat našeg truda i znanja su internet trgovine sa gotovo stopostotnim performansama na Google tražilici. Testovi sigurnosti naših internet trgovina ocjenjenili su naše projekte sa najvišom ocjenom – A.“

Odabir najbolje ecommerce platforme za otvaranje internet trgovine nije tako jednostavan kao što se čini. Zapravo, to je jedna od najvažnijih odluka koju donosite u ranoj fazi ecommerce poslovanja. Otvaranje internet trgovine koja će sadržavati sve potrebne opcije uspješnog ecommerce poslovanja je mnogo složenije nego što se pretpostavlja. Baš kao i vođenje fizičke maloprodajne ili veleprodajne trgovine, izgradnja i vođenje internet trgovine zahtijevaju istu razinu strateškog razmišljanja i planiranja. Uspijete li u startu pronaći najbolje ecommerce rješenje, tada ćete u potpunosti moći iskoristiti sve prednosti digitalnog okruženja u kojem možete automatizirati i pojednostaviti mnoge zadatke i aktivnosti koji bi zahtijevali ljudsku intervenciju.

Upoznajte naš Mathema tim i saznajte sve o mogućnostima naše platforme!

Gradimo uspješne internet trgovine

Obratite nam se s povjerenjem - Mathema