Vaučeri za digitalizaciju 2023

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja objavilo je 1.6. Poziv za dostavu projektnih prijedloga „Vaučeri za digitalizaciju“ 2023. Prvi rok podnošenja projektnih prijedloga traje do 7.7.2023.

Poziv obuhvaća nekoliko vrsta vaučera, ovisno o potrebama MSP-ova:

·         Vaučer za poboljšanje digitalnih vještina

·         Vaučer za digitalni marketing

·         Vaučer za izradu strategije digitalne transformacije

·         Vaučer za dijagnostiku kibernetičke otpornosti

·         Vaučer za složena digitalna rješenja

Između ostalog, prihvatljive aktivnosti koje je moguće financirati putem navedenih vaučera se odnose na izradu web trgovina. Prihvatljivi prijavitelji u okviru ovog poziva su: mikro, mali i srednji poduzetnici. Najviši iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 9.990,00 €. Prihvatljivi pružatelji usluga su isključivo pravne i fizičke osobe upisane u Katalog pružatelja usluga u okviru Poziva “Vaučeri za digitalizaciju” 2023 koji je objavljen na stranicama Ministarstva prema vrstama vaučera. U navedenom Katalogu nalazi se Mathema pod tablicom Digitalni marketing kao izvođač izrade web trgovina.

Navedeni natječaj će omogućiti tvrtkama da poboljšaju kvalitetu poslovanja svoje tvrtke i potaknu online prodaju. Odabirom kvalitetnih i iskusnih izvođača tvrtkama se pruža mogućnost prisutnosti na globalnom tržištu uz ova, i te kako, poticajna bespovratna sredstva.

Sa Mathemom možete ugovoriti izradu web trgovine na VSC Pro+ platformi koja tvrtkama omogućuje istovremeno B2B i B2C poslovanje. Reference sa kojima surađujemo dugi niz godina su potvrda naše kvalitete. Svojim klijentima pružamo profesionalnu te brzu i pristupačnu komunikaciju kod izrade i održavanja ecommerce sustava. Izrada web trgovine na VSC Pro+ platformi je omogućila velik poslovni uspjeh mnogim poznatim tvrtkama. VSC Pro+ platforma sadrži širok raspon funkcionalnosti i podržava vrlo velik broj različitih poslovnih procesa. Omogućava povezivanje sa ERP sustavima, stanje na skladištima, različite mogućnosti dostave, preuzimanje web kataloga od velikog broja distributera: zahtjevnost takvog tržišta smo sustavno razvijali, a naše reference su dokaz da smo u tome i uspješni.

Svim korisnicima naših usluga pružamo izradu i implementaciju korisnički prilagođenog dizajna koji prati vizualnu komunikaciju branda. Dizajn je prilagođen ciljanim korisnicima i specifičnim potrebama poslovanja.

Neke od bitnih prednosti VSC Pro+ platforme su: potpuno samostalno uređivanje administracije, mogućnost postavljanja brojnih filtera, brzo i glatko učitavanje stranica i kod stotinu tisuća artikala u web trgovini, postavljanje vrlo kvalitetnih tražilica unutar web shopa (Elasticsearch i Algolia tražilice).

VSC Pro+ platforma je u potpunosti programirana od strane naših programera što nam daje mogućnost da implementiramo mnogobrojne poslovne i marketinške funkcionalnosti prije ostalih sustava i pri tom zadržavamo poziciju najkvalitetnijeg sustava za otvaranje B2B i B2C web shopa.

Ako imate pitanja slobodno nam se javite za dodatne informacije.