Vaučeri za izradu web shopa

Vaučeri za izradu web shopa – uskoro kreće natječaj dodjele sredstava za digitalni marketing te u svrhu izrade web shopa. Očekuje se kako će natječaj biti objavljen u drugoj polovici 2022.godine, no za sada još nije objavljen točan datum početka prijave.

Kroz navedeni natječaj bit će moguće ostvariti dodjelu sredstava u iznosu od 75.000,00 kn za izradu web shopa. Stoga, ako još uvijek niste svoju prodaju preselili online, ovo je odlična prilika za vas. Isto tako, ova ponuda je stigla u pravo vrijeme kada se formiraju nove odredbe zakona koje zahtijevaju nadogradnje postojećih web shopova: Isticanje cijene proizvoda i prikaz dvojnih cijena EUR/HRK. Ovaj natječaj će pružiti priliku svima vama koji nemate tehničke mogućnosti zadovoljiti nadolazeće odredbe zakona da krenete u izradu novog web shopa.

Natječaj „Vaučer za digitalni marketing“ obuhvaća sljedeće kategorije usluga:

  • Izrada web stranice
  • Izrada i testiranje mobilnih aplikacija
  • Uporaba podataka za poboljšanje interakcije s kupcima
  • Izrada online trgovine i platformi za rezervacije

Obzirom da poziv za vaučere još nije objavljen, pravo je vrijeme da se raspitate o mogućnostima dodjele tih sredstava i uputite upit tvrtkama za izradu web shopa. Još uvijek je dovoljno vremena da se pripremi potrebna dokumentacija kako bi sve bilo spremno u trenutku objave natječaja. Raspitajte se o mogućnostima i rokovima izrade web shopa kod raznih agencija. Provjerite njihove reference i postavite upite o mogućnostima i funkcionalnostima web shopa. Provjerite zakonske i pravne mogućnosti web shopa.

Isto tako kontaktirajte agencije koje imaju iskustva u pripremama dokumentacije za prijavu natječaja ovakvog tipa. Na taj način ćete biti bolje pripremljeni i imati veće šanse da se sredstva dodjele vašoj tvrtki. Mi vas možemo uputiti na Moneo agenciju koja ima velikog iskustva u pripremama dokumentacije za prijavu na ovakve natječaje.

Prijavite se na vrijeme i zatražite bespovratna sredstva za izradu web shopa, nama se možete obratiti za sve informacije oko izrade takvog projekta.