Mathema d.o.o. - Križevci

Izrada web shopa
B2C i B2B modeli

E-commerce cjelovito rješenje

... koje u potpunosti pokriva sve segmente poslovanja. Jednostavna administracija u kojoj su sadržane mnogobrojne funkcionalnosti.

B2B i B2C E-commerce rješenja u kojima konstantno primjenjujemo novitete iz svijeta prodaje putem interneta. Reference sa kojima surađujemo dugi niz godina su potvrda uspješnosti u izradi web trgovine i srodnih programskih dostignuća.

Prednosti otvaranja web trgovine je dostupnost velikom broju kupaca 24/7 uz niže troškove poslovanja. Mobiteli su takvu kupovinu omogućili još jednostavnijom i pristupačnijom, pa stoga konkurentnost u web prodaji bilježi konstantan porast. Prema svjetskim statistikama, u 2017. je 1,66 milijardi ljudi naručilo robu putem interneta.

VSC Pro+ Internet trgovina je u potpunosti hrvatski proizvod! Naša nova platforma nudi izvrsno korisničko iskustvo (UX), nove marketinške funkcionalnosti i mogućnosti za bolju i veću prodaju!

Odaberite našu platformu i postanite dio VSC Pro+ e-commerce svijeta: naši dugogodišnji partneri potvrđuju kvalitetu naših web trgovina! E-commerce cjelovito rješenje koje u potpunosti pokriva sve segmente poslovanja. Jednostavna administracija u kojoj su sadržane mnogobrojne funkcionalnosti.

Dolazak novih tehnologija, ubrzavanje internetskih procesa, te sve veći naglasak na izvrsnom iskustvu korisnika, rezultirao je izradom potpuno nove platforme VSC Pro+ Internet trgovine - bazirana na tehnologijama Microsoft Net Core 3.0.

Od samog početka razvijanja naše platforme naglasak smo stavili na funkcionalnost web trgovina sa velikim brojem artikala i širokim spektrom asortimana. Internet trgovine su dostupne i na više jezika te istovremenom maloprodajom i veleprodajom. I naravno, kao mogućnost samostalne B2C ili B2B Internet trgovine. Povezivanje sa ERP sustavima, stanje na skladištima, dostava, preuzimanje web kataloga od velikog broja distributera: zahtjevnost takvog tržišta smo sustavno razvijali, a naše reference su dokaz da smo u tome i uspješni.

Navedene Izvorne funkcionalnosti su dorađene sa velikim brojem mogućnosti: u prezentaciji proizvoda, mogućnosti kupovine, dostave, marketinških funkcionalnosti, i mnogo, mnogo drugih. U web trgovine integriramo Payment Gateway sustave koji imaju mogućnost virmanskog plaćanja, plaćanja pouzećem, PayPalom i Bitcoinom. Moguće je i povezivanje sa dostavnom službom.

Mogućnosti VSC PRO+ trgovine

Ključne karakteristike

Vsc Pro+ - B2B i B2C Web trgovina i ERP integracija

Performanse

Nova platforma VSC Pro+ Internet trgovine ima performanse od gotovo 100% na Google tražilici.

Načini plaćanja

Omogućite kupcima jednostavno plaćanje pouzećem, virmanski, karticama, PayPal i Bitcoin ...

Testovi sigurnosti

Na novoj platformi testovi sigurnosti pokazuju najvišu ocjenu: A.

SEO

100% prilagođeno tražilicama - URL rewriting, sitemap, meta tagovi za kategorije, podkategorije i artikle, popisi najtraženijih riječi ...

Povezivanje

VSC Pro+ trgovina se može integrirati sa Vašim poslovnim sustavom, dostavom i dobavljačima te servisima poput nabava.net

Upravljanje narudžbama

Kako bi narudžbe vaših kupaca bile besprijekorno obrađene, ugradili smo brojne opcije za njihovo točnu isporuku.

Izrada web trgovina

Progressive Web Apps

Aplikacija koja omogućava kupcima da prilikom pregledavanja Internet trgovine korisnik dobije upit o postavljanju ikone na zaslon mobitela i na taj način jednostavnije i češće koristi tu Internet trgovinu.

Program vjernosti (Loyalty kartice)

Offline i online prodaja su povezane Programom vjernosti (Loyalty karticama) uz mogućnost: sinkronizacije prilikom sakupljanja bodova, prilikom upisa bilježi učestalost posjeta i kupovine te mogućnost formiranja posebnih ponuda isključivo za Program vjernosti.

Marketinški alati

Statistike, banneri, mailing liste, rasprodaje, aukcije, ankete ... samo su neki od marketinških alata u arsenalu.

Napredne funkcionalnosti

Veliki broj funkcija koje će unaprijediti i olakšati vaše poslovanje i prodaju.

Samostalno upravljanje izgleda svake stranice

Samostalno upravljanje side bar funkcionalnostima kategorija i samostalno postavljanje prikaza artikala u relaciji.

Kreiranje landing page po izboru

Omogućeno je kreiranje landing page za svaku vrstu akcije zasebno, na taj način je olakšano i praćenje marketinških akcija.

Povezivanje VSC PRO+ trgovine

Plaćanje kreditnim karticama

ERP sustavi

VSC Pro+ je Integriran sa ERP sustavima: 4D Wand, Luceed, E-računi, Navision, ......

Internet trgovina povezivanje sa servisima

Servisi

Vaša VSC Pro+ trgovina poveziva je i sa servisima za usporedbu cijena i shopping centrima poput Nabava.net, Jeftinije.hr, Bazaar.hr, Shopmania.hr ...

B2B i B2C Web trgovina i ERP integracija

Dobavljači

Preuzimanje kataloga distributera: Msan, Asbis, Microline, Ezy, Lost, Recro, Links, RAM3, Focus, Comtel, Crovortex, Diss, Telepart, Jarltech, Eventus, Anda, ComTrade ...

web trgovina povezivanje ERP

VSC Pro+ će vam omogućiti brzo i jednostavno praćenje ponude kod dobavljača i konkurencije (a usput vam donijeti i nove kupce) uz integrirani cjelokupni knjigovodstveni sustav.

Kroz platformu VSC Pro+ omogućeno je više načina praćenja skladišta uz mogućnost zasebnog praćenje skladišta.

Moguće je formirati dodatnu naknadu za dostavu koja se veže na točno određeni artikl, a dostava se može formirati prema točno određenom terminu.

Tehnička specifikacija se unosi i ažurira na vrlo jednostavan način za jedan artikl ili više njih istovremeno. Varijante artikla se mogu prikazivati na više načina (prikaza) ComboBox, RadioButton i sl. U varijantama artikla omogućene su detaljnije postavke samog atributa. Na osnovu zahtjeva korisnika moguće je kreirati posebne procedure obrade za artikle, korisnike, narudžbe. Pristup i povezivanje podataka sa modula su centralizirani kao i sama sinkronizacija podataka.

Omogućeno je samostalno povezivanje Internet trgovine sa Google Tag Manager, Google Analytics, Google Analytics Ecommerce tracking.

Dodatne stranice i novosti kreiraju se i uređuju direktno i jednostavno sa web stranice. Zbog dodatne sigurnosti korisnika i rada same Internet trgovine sigurnosti prijave i registracije korisnika je na vrlo visokom nivou. Omogućena je lakša i jednostavnija prijava korisnika putem društvenih mreža, te dvofaktorska autentifikacija u svrhu veće sigurnosti korisnika. Postavljena je mogućnost plaćanja putem foto naloga. Izrađen je API koji stavlja na raspolaganje svoje artikle drugim Internet trgovinama: Internet trgovine mogu preuzimati artikle na razne načine: sve artikle ili samo dio koji zatraže.

Načini plaćanja

VSC Pro+ trgovina podržava nekoliko načina plaćanja, uz standardno plaćanje pouzećem, omogućite Vašim kupcima plaćanje na sljedeće načine:

Payment gateway sustavi za sigurno plaćanje će vašim kupcima donijeti sigurnost kod unosa broja kartice na internetu, jer su osigurani visokim stupnjem enkripcije.

webshop plaćanje kreditnim karticama

Plaćanje kreditnim karticama

Podržavamo vodeće hrvatske payment gateway sustave

web trgovina - Podrška za PayPal

Paypal

Najpopularniji sustav na globalnoj razini. Koristi ga više od 230 milijuna korisnika

Internet trgovina Bitcoin

Bitcoin

Omogućite svojim kupcima plaćanje u vodećoj kriptovaluti

VSC PRO+ trgovina povezana je sa vodećim domaćim i stranim payment gateway sustavima: Wspay, T-com Pay Way, CorvusPay, Ouroboros, Paypal ...

Isprobajte besplatno

Započnite brzo i jednostavno prodaju svojih proizvoda putem interneta!

Zatraži ponudu

Naše proizvode i usluge koriste:

Farmeraj d.o.o.
Dradar d.o.o.
Instar informatika
Ronis
HVAC
Kralj
Futura IT
Magazin RS
ADM Računala
Autoprikolice.hr
Allmall
Grafocentar.hr
Hidropneumat
Segar
Tvoj toner
Bukal elektronika d.o.o.
Bijela tehnika - Opera et studio d.o.o.
iOFFICE d.o.o.