Složena digitalna rješenja – Vaučeri

Vaučeri za digitalizaciju – od 31.10. do 30.11.2023. kreće drugi krug prijava za mikro, mala i srednja poduzeća. Mathema je uvrštena u Katalog pružatelja usluga za područja:

  • Digitalni marketing kao izvođač izrade web trgovina – maksimalni iznos potpore iznosi 9.990,00 €
  • Složena digitalna rješenja – maksimalni iznos potpore iznosi 19.900,00 €

Navedeni natječaj će omogućiti tvrtkama da poboljšaju kvalitetu poslovanja svoje tvrtke i potaknu online prodaju. Odabirom kvalitetnih i iskusnih izvođača tvrtkama se pruža mogućnost prisutnosti na globalnom tržištu uz ova, i te kako, poticajna bespovratna sredstva.

Sa Mathemom možete ugovoriti izradu web trgovine na VSC Pro+ platformi koja tvrtkama omogućuje istovremeno B2B i B2C poslovanje. Potvrda iznimne kvalitete naše platforme su dugogodišnje, uspješne reference koje su svoje poslovanje izgradile upravo na VSC Pro+ platformi. Uzajamnom komunikacijom sa našim korisnicima te konstantnim unaprijeđenjem funkcionalnosti, platforma je već dugi niz godina jedna od vodećih na ovim prostorima. Svojim klijentima pružamo profesionalnu te brzu i pristupačnu komunikaciju kod izrade i održavanja ecommerce sustava. Sadrži širok raspon funkcionalnosti i podržava vrlo velik broj različitih poslovnih procesa. Omogućava povezivanje sa ERP sustavima, stanje na skladištima, različite mogućnosti dostave, preuzimanje web kataloga od velikog broja distributera: zahtjevnost takvog tržišta smo sustavno razvijali, a naše reference su dokaz da smo u tome i uspješni.

Isto tako, možemo dogovoriti izradu ecommerce custom rješenja u koju mogu biti uvrštene razne integracije specifične baš za vaše poslovanje. Složena digitalna rješenja uključuju različite automatizirane procese te edukaciju. Detaljnije informacije možemo pružiti klijentima nakon opisa konkretnog zahtjeva.

Svim korisnicima naših usluga pružamo izradu i implementaciju korisnički prilagođenog dizajna koji prati vizualnu komunikaciju branda. Dizajn je prilagođen ciljanim korisnicima i specifičnim potrebama poslovanja.

Neke od bitnih prednosti VSC Pro+ platforme su: potpuno samostalno uređivanje administracije, mogućnost postavljanja brojnih filtera, brzo i glatko učitavanje stranica i kod stotinu tisuća artikala u web trgovini, postavljanje vrlo kvalitetnih tražilica unutar web shopa (Elasticsearch i Algolia tražilice).

VSC Pro+ platforma je u potpunosti programirana od strane naših programera što nam daje mogućnost da implementiramo mnogobrojne poslovne i marketinške funkcionalnosti prije ostalih sustava i pri tom zadržavamo poziciju najkvalitetnijeg sustava za otvaranje B2B i B2C web shopa.

Za sve dodatne informacije u vezi izrade i prikupljanja dokumentacije za navedeni natječaj, u mogućnosti smo pružiti vam stručnjake koji već dugi niz godina izrađuju projekte korisnicima raznih profila poslovanja.

Za detaljnije informacije rado ćemo vam prezentirati naš sustav te poslušati vaše potrebe i zahtjeve.